Sales trailer Argento’s Dracula 3D

Dario Argento heeft in het verleden klassiekers afgeleverd die in iedere horrorcollectie thuis horen. Ook ik ben een fan van zijn oudere werken maar de laatste jaren zijn z’n films niet echt meer de moeite waard. De magie lijkt verdwenen.

Toch ben ik, en met mij vele anderen, toch altijd weer benieuwd naar zijn volgende film. Want zou hij het nog één keer kunnen doen. Een meesterwerk afleveren?

Ondanks dat deze trailer bedoeld is voor de filmmarkt, nog beelden met niet afgeronde effecten bevat (en wellicht ook nog een geluidsmix die nog niet af is) lijkt het mij wel al duidelijk dat Dracula 3D niet het meesterwerk zal zijn waar zijn fans op hopen. Aan de effecten valt nog te sleutelen maar het knullige acteerwerk staat er blijkbaar al op.

Oordeel zelf en laat ons weten wat jij er van vindt.

"Dracula 3D: Dario Argento" Movie Trailer

 

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

8 gedachten over “Sales trailer Argento’s Dracula 3D”

 1. Ziet er niet veel belovend uit en dit wordt zeker geen meesterwerk ..maar ik denk wel dat ie vermakkelijk wordt 😀 ..ik bedoel..a giant praying mantis?? Gotta love it 😛

  Beantwoorden
 2. Rutger Hauer ziet er alleszins een stuk gezonder uit dan in Hobo With A Shotgun… voor even toch… Voor de rest leek het wel alsof ik naar een film uit de oude doos zat te kijken. Maar goed, er is nog werk aan begreep ik.

  Beantwoorden
 3. Bidsprinkhanen zijn cool! Maar verder denk ik dat Argento is blijven steken en geen moderne films kan maken. Het lijkt een kleuren versie van zwart-wit film, wat op zich niet erg is, maar als er niets nieuws wordt gebracht kijk ik liever een zwart-wit film, want die hebben hun charme en dit ziet eruit alsof het weinig charme heeft.

  Beantwoorden
 4. De schepper van Susperia en Profondo Rosso moet je wel trouw blijven…maar hij maakt het me wel erg moeilijk…op hoop van zegen maar weer met deze dracula 3D dan.

  Beantwoorden
 5. Ugh, nee, nee, nee. Naar mijn mening was er maar één goede versie en dat was die met Gary Oldman en Kanu Reeves. Special effects zien er ook niet al te geweldig uit. Denk dat dit meer een (onbedoelde) lachwekkende versie wordt.

  Beantwoorden

Plaats een reactie