Sales trailer Argento’s Dracula 3D

Dario Argento heeft in het verleden klassiekers afgeleverd die in iedere horrorcollectie thuis horen. Ook ik ben een fan van zijn oudere werken maar de laatste jaren zijn z’n films niet echt meer de moeite waard. De magie lijkt verdwenen.

Toch ben ik, en met mij vele anderen, toch altijd weer benieuwd naar zijn volgende film. Want zou hij het nog één keer kunnen doen. Een meesterwerk afleveren?

Ondanks dat deze trailer bedoeld is voor de filmmarkt, nog beelden met niet afgeronde effecten bevat (en wellicht ook nog een geluidsmix die nog niet af is) lijkt het mij wel al duidelijk dat Dracula 3D niet het meesterwerk zal zijn waar zijn fans op hopen. Aan de effecten valt nog te sleutelen maar het knullige acteerwerk staat er blijkbaar al op.

Oordeel zelf en laat ons weten wat jij er van vindt.

"Dracula 3D: Dario Argento" Movie Trailer

 

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
8 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
S.
S.
11 jaren geleden

Ziet er niet veel belovend uit en dit wordt zeker geen meesterwerk ..maar ik denk wel dat ie vermakkelijk wordt 😀 ..ik bedoel..a giant praying mantis?? Gotta love it 😛

Tommy
Tommy
11 jaren geleden

Rutger Hauer ziet er alleszins een stuk gezonder uit dan in Hobo With A Shotgun… voor even toch… Voor de rest leek het wel alsof ik naar een film uit de oude doos zat te kijken. Maar goed, er is nog werk aan begreep ik.

Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Bidsprinkhanen zijn cool! Maar verder denk ik dat Argento is blijven steken en geen moderne films kan maken. Het lijkt een kleuren versie van zwart-wit film, wat op zich niet erg is, maar als er niets nieuws wordt gebracht kijk ik liever een zwart-wit film, want die hebben hun charme en dit ziet eruit alsof het weinig charme heeft.

Mikkels
Mikkels
11 jaren geleden

De schepper van Susperia en Profondo Rosso moet je wel trouw blijven…maar hij maakt het me wel erg moeilijk…op hoop van zegen maar weer met deze dracula 3D dan.

Hanneke
Hanneke
11 jaren geleden

Ugh, nee, nee, nee. Naar mijn mening was er maar één goede versie en dat was die met Gary Oldman en Kanu Reeves. Special effects zien er ook niet al te geweldig uit. Denk dat dit meer een (onbedoelde) lachwekkende versie wordt.

S.
S.
11 jaren geleden
Antwoord aan  Hanneke

..en de ’32 versie met Bela Lugosi dan??!! O.o

Frank Mulder
11 jaren geleden
Antwoord aan  S.

Die is ongetwijfeld beter dan deze 😉

S.
S.
11 jaren geleden
Antwoord aan  S.

correctie.. 1931 *schaam*

8
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x