Sam Raimi kondigt Evil Dead vervolg aan!

army_of_darkness_2Al jaren wordt er gespeculeerd, komt er ooit nog een Evil Dead 4? Hoofdrolspeler Bruce Campbell heeft al menig keer aangegeven wel zin te hebben in een nieuw deel. Alleen regisseur Sam Raimi is nooit voorstander geweest om op kort termijn aan een nieuw deel te beginnen. Wel heeft hij al diverse malen gespeculeerd over een nieuw deel, maar concrete plannen werden er nooit gemaakt.

Nu de remake van de klassieker uit 1981 volgende maand het levenslicht ziet, begint het bloed weer te kruipen waar het niet gaan kan. Geheel onverwacht kondigt Raimi aan op dit moment samen met zijn broer Ted al aan het script te werken! En niet voor Evil Dead 4 zoals we allemaal hadden verwacht, maar Army of Darkness 2 aldus Rob Tapert (productie partner van Ghost House Pictures, het productiebedrijf van Raimi).

Bruce Campbell is benieuwd of zijn personage Ash nog wel een rol zal gaan spelen in het nieuwe deel. “Ik ben er klaar voor” zegt hij. Maar als Raimi de franchise wil vervolgen met jongere acteurs dan heeft hij daar ook begrip voor.  De kans is aannemelijk dat Campbell nog wel een kleine bijrol zal gaan vertolken in Army of Darkness 2.

Net als bij de Evil Dead remake zal ook deze keer Raimi een jonge regisseur de film laten regisseren. Wie is helaas nog niet bekend.
Evil-DeadFedde Alvarez, regisseur van de Evil Dead remake heeft overigens tijdens de première op het SXSW festival aangekondigd sowieso een vervolg te gaan maken op de remake. die voorlopig gewoon Evil Dead 2 gaan heten.

Voor de Evil Dead fans wordt het de komende tijd een mooi jaar met waarschijnlijk twee franchises die gaan lopen!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Chris
Chris
10 jaren geleden

zou vet zijn als hij zou beginnen met een Ash die jaren geleden in het gekkenhuis zichzelf heeft heeft wijs gemaakt dat het allemaal maar een droom was.
En dat hij nu met een stel collega`s in een luxe vakantievilla gaat bivakeren.
En dat zn collega`s er achter zijn gekomen dat hij ooit in het gekkenhuis gezeten had omdat hij dacht dat als je het e.e.a. hard op leest uit de Necromonicon er demonen en shit verschijnen.
En dat ze hem dan gaan pesten door die regels weer op te lezen…enz enz 😉

Chris
Chris
10 jaren geleden
Antwoord aan  Chris

p.s. ; Psychose i.p.v. droom.

Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Ik ben erg benieuwd naar de remake van Evil Dead. Als dat een succes is, is dit ook mooi nieuws 🙂

Tommy
Tommy
10 jaren geleden

Nu plots weer wel… Schrik dat de remake de originele delen gaat overtreffen?

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x