Satanist LaVey krijgt een strip en tv-serie

lavey-comicAnton Szandor LaVey is de stichter van het modern Satanisme, the Church of Satan. In 1966 was het de eerste openbare satanische organisatie van de wereld. Hij werd uiteraard gevreesd voor zijn organisatie, maar hij wist de wereld ook te fascineren met zijn levensstijl en contacten met vele beroemdheden waaronder Marilyn Manson en Liberace.

Deze mystieke man, die de “most evil man in the World” wordt genoemd, is de inspiratiebron geweest van vele muziek, films en strips. Nu willen filmmaker Todd Newman (Mourning Son) en acteur/producer Daniel Louis Rivas (NCIS, American Crime) een mini tv-serie maken over de mysterieuze LaVey, met zijn achternaam als titel.
In deze serie zal vele mythes worden onthuld en de waarheid worden verteld over zijn leven.

Voor deze serie werken Newman en Rivas samen met actrice/producer Charisse Sanzo (Junkie) en schrijver/regisseur Will De Los Santos (Spun), die enkele afleveringen zal gaan schrijven.

Naast deze tv-serie zijn ze ook bezig met het maken van een strip, in samenwerkingen met de Pander Brothers (Batman: City of Light, Girlfriend), die ook in de co-productie zitten van de tv-serie.

Wie de pilot zal gaan regisseren en uiteraard de rollen zullen gaan spelen is nog een discussie.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Satanist LaVey krijgt een strip en tv-serie”

  1. Als geregistreerd lid van the Church of Satan is deze comic voor mij natuurlijk verplichtte kost.

    Al zou ik hem zowiezo wel zijn gaan lezen.

    Beantwoorden

Plaats een reactie