Bordspel Mansions of Madness wordt spookhuis bij Scare Me in Almere

Nederland gaat weer open en er is een hoop in te halen. Vanaf 25 juni kun je drie weekenden lang ouderwets genieten van de adrenaline die je kunt verwachten in een spookhuis. Elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond gaan de deuren van Scare Me open, dé horrorbelevenis van Nederland. Want waarom zou je moeten wachten tot de herfstmaanden voor horror?

Nieuwe attractie Mansion

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan een nieuwe belevenis. Dit unieke spookhuis zit vol met nieuwe technieken die nog niet eerder op Scare Me zijn vertoond, om bezoekers de stuipen op het lijf te jagen. Deze attractie genaamd ‘MANSION’ is geïnspireerd op het spel ‘Mansions of Madness’. Organisator Perry Mulder verwacht dat het een zeer intense belevenis wordt: “Ik liep er laatst doorheen, zonder geluid of effecten, en ik voelde me al aardig ongemakkelijk. Dat terwijl ik het zelf heb bedacht en gebouwd. Het gaat echt gaaf worden!”

Met al tien edities op de teller is Scare Me voor veel horrorliefhebbers een begrip. Zo heeft het huis ‘Writers Block’ een award gewonnen voor ‘Beste Spookhuis 2020’. Daarnaast ga je in ‘Kill It’ met een circusdirecteur op jacht door een circus vol gevaarlijke clowns en kun je in het huis ‘Baku’ echt voelen wat het is om bang te zijn.

Tijdens de vorige editie werd ’The Ride’ geïntroduceerd. Een spookhuis voor jong en oud en ook de eerste attractie op Scare Me waarbij de bezoekers in een karretje stappen. Ook de crew van ‘The Black Mermaid’ is weer aangemeerd voor de attractie ‘Pirates Adventure’. Bezoekers gaan aan boord van het piratenschip om een schat te stelen, het is echter aan hunzelf en de keuzes die ze maken of dit gaat lukken…

Informatie en tickets:

Vanaf 25 juni t/m 11 juli. Elke vrijdag, zaterdag zondag van 19:00 uur – 22.30 uur.
Tickets: Basisticket €24,95 geeft toegang tot de 5 basis spookhuizen
Uitgebreid ticket: €29,95 geeft toegang tot 5 basis spookhuizen + ‘Pirate’s Adventure’
Meer info op scare-me.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie