Nieuw horrorevenement: Scare-Me in Almere Haven

Scare-Me Almere HavenHeimwee naar Halloween? Almere Haven is vanaf 20 november 2015 tot en met 6 december 2015 drie weekenden lang de thuishaven van het horrorevenement Scare-Me. Durf jij het aan?

Drie weekenden lang kun je jouw zenuwen op de proef stellen in drie verschillende spookhuizen, gebouwd door een team van professionals uit de wereld van horror- en Halloweenevenementen, het wordt dus gegarandeerd een griezelige avond.

Naast de spookhuizen is het ook mogelijk om tijdens het evenement te ontspannen in de “Retro Kamer”. Deze kamer is puur gericht op het spelen van spellen, variërend van ouderwetse spellen tot welbekende Nintendo spellen. Ook is er een Selfie Studio, een bioscoop en een bar, tevens zijn er verschillende soorten stands met unieke verkoopwaar.

Kiekeboo Scare-MeTijdens Scare-Me zijn er verschillende themadagen. Zo zijn er twee speciale Disney-middagen voor kinderen op 22 en 29 november. Hier gaan de kinderen samen met Disney-prinsessen op zoek naar een verloren diamant. Ook komt er een Doctor Who-themadag die draait om de meest angstaanjagende afleveringen en wezens uit de serie.

Het evenement is voor iedereen toegankelijk, het is dus geen probleem als je in een rolstoel zit of met krukken loopt. Er wordt een minimale leeftijd van 16 jaar gehanteerd bij het avondprogramma. Betreden is op eigen risico. Meer informatie vind je op www.scare-me.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie