Schrijvers van Dead Space hinten naar grote aankonding PS5

Nog meer next-gen nieuws. Vanavond is dan toch eindelijk de langverwachte officiële aankondiging van de Playstation 5 en de schrijvers van het verhaal achter de scifi-horrorgame Dead Space grijpen dit evenement aan om te vertellen waar ze mee bezig zijn. Eergisteren stuurde de beste man deze tweet het internet in:

As some of you know, I’ve been working on a big videogame for almost 2 years now.

In totally unrelated news, you should all watch the PS5 launch event on Thursday.

— Antony Johnston (@AntonyJohnston) 

Helaas zal het zeker niet gaan om een nieuwe of zelfs een geremasterde Dead Space, zoveel is zeker. De beste man is dan wel verantwoordelijk voor het verhaal achter Dead Space en heeft flink wat in de melk te brokkelen gehad bij :Extraction en :Ignition, de rechten van de game liggen bij EA. Die heeft volgende week zelf een event, dus als er al iets lichtelijk in die richting zou komen, dan is het veel waarschijnlijker daar dan bij de aankondiging van de PS5.

Ga jij vanavond de presentatie kijken en hoop jij stiekem ook op een next-gen Dead Space? Ik heb mijn ruimtepak al aan! Lets go.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frank Mulder
3 jaren geleden

Yes! Ik zit klaar!

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x