Scott Snyder’s Night Of The Ghoul – feestje voor fans van horrorcomics

Schrijver Scott Snyder, o.a. bekend van zijn werk voor DC Comics (Batman, Dark Knight Death Metal) komt met een reeks van nieuwe comics voor zijn eigen label Best Jackett Press. Ze worden uitgegeven in samenwerking met Comixology en Dark Horse.

Lezers van deze site zullen vooral geinteresseerd zijn in zijn nieuwe reeks met tekenaar Francesco Francavilla. Ze werkten al eerder samen aan Detective Comics voor DC maar brengen nu een spannende nieuwe horrorcomic uit, Night Of The Ghoul.

In deze comic treffen we twee verhaallijnen aan. In de ene volgen we een filmhistoricus die op bezoek gaat bij een bejaarde cineast in het ziekenhuis. Hij wil hem vragen stellen over zijn film Night Of The Ghoul. Al snel ontdekken we dat de monsters niet alleen in de film bestaan. Als tweede verhaallijn volgen we de gebeurtenissen van de film. In die film nemen soldaten in W.O. 2 het op tegen mysterieuze wezens die op ze jagen in Europa.

Met dit unieke verhaal en het sfeervolle tekenwerk van Francesco Francavilla belooft dit een feestje te worden voor fans van horrorcomics.

Het eerste deel van de serie Night Of The Ghoul is nu te vinden op www.comixology.com

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie