SCREAM! 3 februari in de bios, kijk de final trailer en meer:

Poster voor Scream 5 - the killer is on this poster. 3 februari in de bioscoop.
The killer is on this poster…

Scream 5 draait hopelijk begin komende maand in de bioscoop. Als de bioscopen weer open mogen zal SCREAM , zoals de officiële filmtitel luidt, op 3 februari te zien zijn. Vandaag hebben we de laatste trailer, plus twee andere video’s!

SCREAM speelt zich af in het bekende Woodsboro, twintig jaar na de gruwelijke gebeurtenissen keert de Ghostface-killer terug naar het stadje en zijn tieners wederom het doeltwit. Welke moordenaar zit er nu achter het masker?

Scream | Final trailer

De cast bestaat uit onder andere Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown en Sonia Ammar. Maar ook een aantal oudgedienden keren terug in deel 5: Neve Campbell (Sidney Prescott), Courteney Cox (Gale Weathers) en David Arquette (Dewey Riley)

Nog twee video’s

Ghostface Is Back:
De cast, zowel de bekende gezichten als de nieuwkomers, blikken vooruit op de film;

Scream - Ghostface Is Back - featurette

For Wes:
SCREAM is het eerste deel in de Scream-franchise zonder bedenker en regisseur Wes Craven. Hoe hebben de cast en crew zijn visie meegenomen naar dit vijfde deel?

Scream | featurette - For Wes

Ben jij benieuwd naar een nieuwe SCREAM-film? Denk jij dat het zonder Wes Craven, maar met een paar oudgedienden een toffe film wordt?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “SCREAM! 3 februari in de bios, kijk de final trailer en meer:”

  1. Ja, ondanks dat Wes Craven hier (uiteraard want RIP) niet aan mee werkt, ziet het er wel tof uit. En het bruggetje van oud naar nieuw met de acteurs uit de eerste films ziet er ook overtuigend uit. Ik heb hier wel zin in.
    Leuk ook dat Brad Boimler uit ST Lower Decks hierin meespeelt 😀

    En nu maar hopen dat de boel weer open gaat. Ik heb er helaas een hard hoofd in, maar we gaan het zien.

    Beantwoorden

Plaats een reactie