TV-serie Scream Queens te zien bij FOX

Komende dinsdag 15 december om 22.00 uur gaat de nieuwe serie van de makers van ‘Glee’ en ‘American Horror Story’ in première op FOX. ‘Scream Queens’ is een over-the-top horror-satire en komt uit de koker van uitvoerend producent Ryan Murphy. Het eerste seizoen van vijftien afleveringen is een mix van scherpe humoristische dialogen, bloederige taferelen en absurde verhaalwendingen. Murphy wist ook voor zijn nieuwste productie een sterrencast aan zich te binden, waaronder Emma Roberts, Jamie Lee Curtis, Lea Michele, Skyler Samuels en Abigail Breslin.


Het verhaal draait om de mooie en rijke studentes die in het Kappa-huis wonen en dringend op zoek zijn naar nieuwe huisgenoten. Het Kappa-huis wordt met ijzeren hand geregeerd (in een roze handschoen) door Chanel Oberlin (Emma Roberts). Maar wanneer decaan Cathy Munsch (Jamie Lee Curtis) besluit dat het studentenhuis niet meer alleen bestemd is voor de elite, breekt de hel los. In het huis waart een als een rode duivel verklede seriemoordenaar rond die het heeft voorzien op de meiden. ‘Scream Queens’ is een moderne versie van het klassieke whodunit-verhaal waar elk personage een motief heeft voor moord of makkelijk het volgende slachtoffer kan zijn.
Scream Queens
‘Scream Queens’ is van Ryan Murphy Televisie en Brad Falchuk Teley-Vision in samenwerking met 20th Century FOX Television. De serie is bedacht, geschreven en geregisseerd door Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan. Uitvoerend producenten zijn Murphy, Falchuk, Brennan en Alexis Martin Woodall (American Horror Story: Hotel).

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

6 gedachten over “TV-serie Scream Queens te zien bij FOX”

  1. Ik hoop van harte dat dit niet zo’n grappig bedoelde gillende meiden-horrorserie wordt, maar ik vrees het ergste nu k de trailer al een paar keer voorbij heb zien komen! Mijn zestienjarige dochter ziet het wel zitten…

    Beantwoorden

Plaats een reactie