Screenshots nieuwe Devil May Cry

Capcom gaat voor de nieuwe Devil May Cry een samenwerking aan met de in Engeland gevestigde developer Ninja Theory. Dit bedrijf, wat bekend staat om games als Heavenly Sword en Enslaved: Odyssey to the West, heeft onlangs screenshots uitgegeven van de komende titel in deze serie.

Wat hierin vooral opvalt, is dat Dante geen wit haar meer heeft. In plaats daarvan gaat zijn hoofd getooid in een fraaie bruine coupe. Dit is dan ook de reden dat het Devil May Cry universum in tweeën wordt gesplitst. Hardcore-fans van de serie waren niet blij met het uiterlijk van de, in deze game, jongere Dante en om die fans tegemoet te komen hebben Capcom en Ninja Theory besloten om deze versie apart van de Dante uit deel 1 tot en met 4 te zetten.

Beide bedrijven hebben in ieder geval beloofd dat dit de beste Devil May Cry game ooit gaat worden, met brute actie en een interactieve omgeving.
Hoe dan ook wordt 2012 een goed jaar voor Devil May Cry fans, want zoals eerder hier gemeld zullen, naast een nieuwe game, de eerste drie games opnieuw worden uitgebracht in een HD-jasje.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie