SDCC: Nieuwe trailer en poster Leprechaun Origins

"Leprechaun: Origins" Official Trailer

Leprechaun-Origins-PosterIn 1993 kwam de komische horrorfilm Leprechaun uit met Warwick Davis in de hoofdrol als Ierse sadistische kabouter kreeg nog vijf vervolgen.

In augustus keert de Leprechaun terug, maar dan in een volledige reboot. Filmstudio’s Lionsgate en WWE Studio’s (van het worstelen, maar ook van The Call) denken de klassieker nieuw leven in te kunnen blazen met Dylan Postl als Leprechaun. Op de San Diego Comic-Con zijn de bovenstaande trailer en de poster vrijgegeven.

Backpackend door het weelderige Ierse platteland, ontdekken twee nietsvermoedende jonge koppels het griezelige geheim van een stad. Als Ben (Andrew Dunbar), Sophie (Stephanie Bennett), David (Brendan Fletcher) en Jeni (Melissa Roxburgh) van een paar bewoners een overnachtingsplek krijgen aangeboden in een hut aan de rand van het bos, komen ze er al snel achter dat het idyllische land niet is wat het lijkt te zijn. De vriendengroep leert dat beroemdste legendes van Ierland een angstaanjagende werkelijkheid is.

Of de film ook in de Benelux uitkomt is op de moment nog onbekend.

Wat vinden jullie van de nieuwe look van Leprechaun?

leprechaun-origins-reveal

Kijk hieronder ook een eerdere trailer:

Leprechaun Origins trailer

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Liza Ess
Liza Ess
9 jaren geleden

wat Yves zegt. Dat is meer een misbruik van de naam ‘Leprechaun’ en lijkt in de verste verte niet op die wij kennen. Ze hadden het beter anders kunnen noemen en de link niet moeten leggen.

Yves Valkiers
Yves Valkiers
9 jaren geleden

dit heeft niks meer met de originele te maken is geen reboot of remake gewoon zelfde naam dat is het. deze is echt horror de oude waren humor en horror niet dat ik er tegen ben

Remko Schedel
Remko Schedel
9 jaren geleden

De originele Leprechaun (met een pre-Friends Jennifer Aniston) is een leuke film, maar de sequels die zich afspelen in LA, Las Vegas, de ruimte (?) en 2x in een zwart ghetto (!?) zijn natuurlijk waardeloze bagger.

Troma heeft gebeld.
Zij vinden Leprechaun 2 t/m 6 slechte films.

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x