SDCC: Nieuwe trailer en poster Leprechaun Origins

"Leprechaun: Origins" Official Trailer

Leprechaun-Origins-PosterIn 1993 kwam de komische horrorfilm Leprechaun uit met Warwick Davis in de hoofdrol als Ierse sadistische kabouter kreeg nog vijf vervolgen.

In augustus keert de Leprechaun terug, maar dan in een volledige reboot. Filmstudio’s Lionsgate en WWE Studio’s (van het worstelen, maar ook van The Call) denken de klassieker nieuw leven in te kunnen blazen met Dylan Postl als Leprechaun. Op de San Diego Comic-Con zijn de bovenstaande trailer en de poster vrijgegeven.

Backpackend door het weelderige Ierse platteland, ontdekken twee nietsvermoedende jonge koppels het griezelige geheim van een stad. Als Ben (Andrew Dunbar), Sophie (Stephanie Bennett), David (Brendan Fletcher) en Jeni (Melissa Roxburgh) van een paar bewoners een overnachtingsplek krijgen aangeboden in een hut aan de rand van het bos, komen ze er al snel achter dat het idyllische land niet is wat het lijkt te zijn. De vriendengroep leert dat beroemdste legendes van Ierland een angstaanjagende werkelijkheid is.

Of de film ook in de Benelux uitkomt is op de moment nog onbekend.

Wat vinden jullie van de nieuwe look van Leprechaun?

leprechaun-origins-reveal

Kijk hieronder ook een eerdere trailer:

Leprechaun Origins trailer

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

3 gedachten over “SDCC: Nieuwe trailer en poster Leprechaun Origins”

  1. wat Yves zegt. Dat is meer een misbruik van de naam ‘Leprechaun’ en lijkt in de verste verte niet op die wij kennen. Ze hadden het beter anders kunnen noemen en de link niet moeten leggen.

    Beantwoorden
  2. De originele Leprechaun (met een pre-Friends Jennifer Aniston) is een leuke film, maar de sequels die zich afspelen in LA, Las Vegas, de ruimte (?) en 2x in een zwart ghetto (!?) zijn natuurlijk waardeloze bagger.

    Troma heeft gebeld.
    Zij vinden Leprechaun 2 t/m 6 slechte films.

    Beantwoorden

Plaats een reactie