SDCC: Soska Sisters verfilmen comic Painkiller Jane

painkiller-janeOoit gehoord van de Soska Sisters? Deze tweeling regisseerde onder andere ‘Dead Hooker in a Trunk’, ‘American Mary’ en ‘See No Evil 2’. Op de San Diego Comic-Con is bekend geworden dat Jen en Sylvia Soska de comicreeks Painkiller Jane zullen gaan verfilmen, zo meldt Hollywood Reporter.

De comic werd in 1990 bedacht door Joe Quesada en Jimmy Palmiotti, de laatste als producent betrokken bij de verfilming, en gaat over undercover agente Jane Elizabeth Browning die met haar collega infiltreert bij de maffia. Helaas worden ze ontdekt en Jane wordt gemarteld en voor dood achtergelaten. Als haar collega haar tot leven brengt blijkt Jane zelfhelende krachten te hebben en een extreem hoge pijngrens, Painkiller Jane is haar bijnaam.

Het is niet de eerste keer dat de comic is verfilmd. In 2005 bracht Syfy Channel een tv-film uit die in 2007 een serie tot gevolg kreeg.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
1 Comment
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Jeroen Van Aken
Jeroen Van Aken
9 jaren geleden

was al een zalige serie vroeger (y)

1
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x