We’re gonna need more Holy Water – Season of the Witch

We verwachtten dat deze film met Nicolas Cage al begin dit jaar zou uitkomen, toch zal Season of the Witch pas begin 2011 in de bioscopen gaan draaien.

Nicholas Cage is een veertiende-eeuwse kruisvaarder. Als hij en zijn kameraad (Ron Perlman) terugkeren in hun thuisland, treffen zij een door Zwarte Pest verwoest land aan. De kerk ziet zwarte magie als oorzaak van de pest en beveelt de kruisvaarders een schuldig bevonden heks (Claire Foy) naar een afgelegen klooster te brengen.

Daar zullen monniken een ritueel uitvoeren dat een einde moet maken aan de plaag. Tijdens de tocht ontstaat er onenigheid over het lot van het meisje. Als het gezelschap bij het klooster arriveert, zorgt een angstaanjagende ontdekking voor verdere verdeeldheid. De strijders worden getroffen door onverklaarbare destructieve krachten …

De poster en trailer die we eind vorig jaar zagen gaven een heel ander en veel meer timide beeld van deze film, dat met de nieuwe poster en trailer nu bol lijkt de staan van grootse veldslagen en lijkt in zijn geheel veel minder duister te zijn geworden. Waarom de film bijna een jaar is uitstelt is niet bekend, maar waarschijnlijk is de conversie naar 3D ook bij deze film de reden. De Nederlandse release is door A-film op 10 februari 2011 gezet.

Click here to display content from DailyMotion.
Learn more in DailyMotion’s privacy policy.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “We’re gonna need more Holy Water – Season of the Witch”

Plaats een reactie