Senua’s Saga: Hellblade 2 aangekondigd

Tijdens de Game Awards was daar zomaar ineens de aankondiging van Senua’s Saga: Hellblade 2. Dit vervolg op Hellblade: Senua’sSacrifice komt exclusief uit op de Xbox Series X, de opvolger van de Xbox one X. Dat zijn veel x-en in een zin. De trailer, aangekondigd door Xbox hoofd Phil Spencer, is volgens eigen zeggen in zijn geheel opgenomen in de game-engine.

Senua's Saga: Hellblade 2 - Official Reveal Trailer | The Game Awards 2019

Dit ziet er wel echt heel erg mooi uit. Het is echt een next-gen voorproefje en Senua ziet er heel creepy uit. En als het dezelfde creepy, psychotisch sfeertje heeft als het eerste deel, dan zit het wel goed. De game word ontwikkeld door onze Britse vrienden van Ninja Theory. Verder is er nog niet zo veel over bekend, behalve dat Senua weer de hoofdrolspeelster is. Zodra er meer nieuws bekend is, lees je het hier.

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard. Kom ook eens een kijkje nemen op mijn Twitch kanaal voor wat fun en games! Website: http://www.twitch.tv/sandroid75

Plaats een reactie