Teaser trailer voor sequel Dog Soldiers: Red

Dog Soldiers: Red Eerste officiële teaser trailer voor de Dog Soldiers sequel.

Er wordt al jaren gesproken over een sequel voor de populaire weerwolffilm Dog Soldiers. Kismet Entertainment heeft nu bekend gemaakt dat de sequel zich in de preproductie fase bevindt, en dat er ook een webserie komt, Dog Soldiers: Legacy. Voor wie niet kan wachten, heeft D. Eric Allen alvast een teaser trailer gemaakt voor Dog Soldiers: Red.

D. Eric Allen is de oudste zoon van David E. Allen, de producent en financier van de oorspronkelijke film uit 2002. De teaser, met de naam Dog Soldiers: Red, blijkt een familieaangelegenheid te zijn. In de korte film, die een moderne (en zeer korte) bewerking is van het sprookje Roodkapje, spelen zowel D. Eric Allen’s oma, als zus een rol. David E. Allen produceerde de miniproductie.

De teaser trailer belooft veel goeds, en diegenen die teleurgesteld waren in Red Riding Hood kunnen even hun hart ophalen:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D–rGOArTx8?rel=0&w=620&h=345]

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

4 gedachten over “Teaser trailer voor sequel Dog Soldiers: Red”

  1. De originele had zijn momenten met hier en daar een WTF-momentje, maar ik had toen al wat pinten op dus ik moet die dringend eens herbekijken of ik er nog zo over denk en deze vervolgen zou aandurven 😀

    Beantwoorden
  2. Het eerste deel van dog soldiers heb ik met veel plezier bekeken, ik vind het nog steeds een leuk concept: miliairen vs …….. vul maar in.
    ben erg benieuwd naar het tweede deel.

    Beantwoorden

Plaats een reactie