Teaser trailer voor sequel Dog Soldiers: Red

Dog Soldiers: Red Eerste officiële teaser trailer voor de Dog Soldiers sequel.

Er wordt al jaren gesproken over een sequel voor de populaire weerwolffilm Dog Soldiers. Kismet Entertainment heeft nu bekend gemaakt dat de sequel zich in de preproductie fase bevindt, en dat er ook een webserie komt, Dog Soldiers: Legacy. Voor wie niet kan wachten, heeft D. Eric Allen alvast een teaser trailer gemaakt voor Dog Soldiers: Red.

D. Eric Allen is de oudste zoon van David E. Allen, de producent en financier van de oorspronkelijke film uit 2002. De teaser, met de naam Dog Soldiers: Red, blijkt een familieaangelegenheid te zijn. In de korte film, die een moderne (en zeer korte) bewerking is van het sprookje Roodkapje, spelen zowel D. Eric Allen’s oma, als zus een rol. David E. Allen produceerde de miniproductie.

De teaser trailer belooft veel goeds, en diegenen die teleurgesteld waren in Red Riding Hood kunnen even hun hart ophalen:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=D–rGOArTx8?rel=0&w=620&h=345]

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
11 jaren geleden

Belooft veel goeds? Ik kan niet zeggen dat ik de indruk krijg dat dit kwalitatief een goede film zal worden.

Tommy
Tommy
11 jaren geleden

De originele had zijn momenten met hier en daar een WTF-momentje, maar ik had toen al wat pinten op dus ik moet die dringend eens herbekijken of ik er nog zo over denk en deze vervolgen zou aandurven 😀

VeryBloodyMary
VeryBloodyMary
11 jaren geleden

Wat ik vooral wilde zeggen is: “Belooft veel bloeds.” 😉

Jos
Jos
11 jaren geleden

Het eerste deel van dog soldiers heb ik met veel plezier bekeken, ik vind het nog steeds een leuk concept: miliairen vs …….. vul maar in.
ben erg benieuwd naar het tweede deel.

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x