11.22.63 te zien op Dutch Comic Con en 11 april op FOX

11-22-63 fox
Op 22 november 1963 werden er drie schoten gelost in Dallas. President Kennedy was vermoord en de wereld stond op z’n kop. Maar wat nou als iemand dit moment terug kan draaien? Vanaf maandag 11 april steelt James Franco de show in de sciencefiction thriller ‘11.22.63’. De achtdelige serie, gebaseerd op het boek 11/22/63 van Stephen King, vertelt het verhaal over een 35-jarige leraar Engels genaamd Jake Epping (James Franco), die door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy probeert te voorkomen. De serie is geproduceerd door J.J. Abrams, Bridget Carpenter en Stephen King.

Als tijdreizen realiteit zou zijn, was Donald Trump dan ook nu nog in de race om president van Amerika te worden? In ‘11.22.63’ probeert Jake Epping (James Franco) door middel van tijdreizen de moord op John F. Kennedy te voorkomen om de geschiedenis een andere wending te geven. Niet alleen de moordaanslag staat centraal. Het leven in de jaren vijftig en zestig komt ook duidelijk in beeld. Het verhaal neemt de kijker mee naar Texas in de jaren zestig waar Jake onderzoek doet naar de vele mysteries rond de vermeende moordenaar op John F. Kennedy, Lee Harvey Oswald (Daniel Webber). Jake wordt tijdens zijn missie niet alleen geconfronteerd met bedreigingen van Oswald, ook Sadie Dunhill (Sarah Gadon), een mooie bibliothecaris waar hij verliefd op wordt, is een risico.

https://www.youtube.com/watch?v=FNqsHk6ILY8
11.22.63 begint maandag 11 april om 21:30 uur met een dubbele aflevering op FOX. Elke volgende maandag is de serie te zien om 22.00 uur.

Wil of kun je niet zo lang wachten? De eerste aflevering van 11.22.63 is 26/27 maart te zien in de bioscoop van de Dutch Comic Con!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

5 gedachten over “11.22.63 te zien op Dutch Comic Con en 11 april op FOX”

  1. Het boek is stukken beter,die Bill die opgevoerd wordt en Jake helpt komt in het héle boek niet voor.stephen King heeft denk ik meegeschreven aan deze versie want ik kan mij niet voorstellen dat hij het met déze veranderingen eens zou zijn!Toch koop ik de serie onmiddellijk!

    Beantwoorden
  2. Als je de film Running against Time uit 1990 bekijkt komt die heel erg over een met de serie 22-11-1963 hij is alleen te koop in het Engels maar heel erg goed,blijft dat het boek van Stephen King echt MEESTERLIJK is!Lees de beschrijving maar eens van Running Against Time,man gaat via tijdmachine terug in de tijd om moord op Kennedy te verijdelen en zo de Vietnamoorlog te voorkomen waardoor zijn broer gespaard blijft!!

    Beantwoorden

Plaats een reactie