Serie(moordenaar) Dexter gaat door tot 2013

dexter seizoen 6Ongeveer 2,2 miljoen Amerikanen keken naar de eerste aflevering van het zesde seizoen van de dramaserie Dexter op Showtime. De Amerikaanse zender wilde dan ook dolgraag door met de succesvolle serie, maar moest daarvoor wel flink onderhandelen met hoofdrolspeler Michael C. Hall. Voor seizoen 7 en 8 vroeg de acteur $24 miljoen, vier miljoen meer dan waar Showtime aanvankelijk op had gerekend. Inmiddels zijn de partijen er uit en zal men komend jaar het zevende seizoen gaan opnemen. Zoals het er nu op lijkt eindigt de serie definitief met het achtste seizoen in 2013, maar dit zal waarschijnlijk volledig afhangen van de kijkcijfers en de toekomstige looneisen van acteurs.

Dexter seizoen 6 wordt nu in Amerika uitgezonden en zal in mei 2012 dagelijks bij de VPRO op Nederland 3 zijn te zien. Dexter heeft zichzelf nu beter leren kennen en weet dat zijn verlangen om te moorden, groter is dan die naar menselijke relaties. Nu nog iemand het grote geheim van Dexter weet en anderen steeds dichter bij de waarheid komen, hoelang kan onze favoriete bloedspatteranalist en seriemoordenaar zijn donkere kant nog geheim houden?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Serie(moordenaar) Dexter gaat door tot 2013”

  1. $24 miljoen… Waar laat ‘ie het geld? 😛 Fijn dat het sowieso nog twee seizoenen verder gaat, hoewel ik wel hoop dat ze stoppen voor het niveau daalt.

    Beantwoorden

Plaats een reactie