Gameverfilming ‘Twisted Metal’ vanaf 8 februari op Prime Video

In een apocalyptische wereld staat John Doe, een vriendelijke melkboer die worstelt met geheugenverlies, voor een onwaarschijnlijke missie. Hij moet de desolate overblijfselen van de Verenigde Staten doorkruisen, gewapend met een mysterieus pakketje van onbekende herkomst, dat de sleutel zou kunnen zijn tot een nieuwe toekomst voor de mensheid. Echter, zijn pad is bezaaid met meedogenloze plunderaars die in dodelijke en verwoestende voertuigen op hem jagen. John’s lot is verbonden met het lot van de wereld, en hij zal moedig de uitdagingen aangaan om een sprankje hoop te koesteren te midden van de chaos. Welkom in de wereld van Twisted Metal.

Vanaf 8 februari is de tv-serie Twisted Metal te zien op Amazon Prime Video. De hoofrollen zijn voor Antonius Mackie, Stephanie Beatriz, Joe Seanoa, Wil Arnet en Thomas Haden-kerk. Afgelopen maand is er al een tweede seizoen besteld.

De serie is gebaseerd op de gelijknamige gamereeks Twisted Metal, een reeks actie- en race-videogames die voor het eerst werd gelanceerd in 1995. Deze games staan bekend om hun intense voertuiggevechten, waarbij spelers de controle hebben over verschillende gepantserde voertuigen, elk met unieke wapens en speciale vaardigheden.

TWISTED METAL Official Trailer (2023)

In totaal zijn er acht officiële Twisted Metal-games uitgebracht, samen met twee spin-offs. De meeste van deze spellen waren exclusief beschikbaar voor PlayStation-consoles, maar deel 1 en 2 werden ook uitgebracht voor pc-gamers.

Heb jij de games ooit gespeeld? Ben je benieuwd naar de tv-serie Twisted Metal?

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

7 gedachten over “Gameverfilming ‘Twisted Metal’ vanaf 8 februari op Prime Video”

Plaats een reactie