Sexy Nancy keert terug in de Hel op Aarde

In 2010 kwam de eerste serie van Nancy in Hell uit. De schaars geklede dame ging dood en kwam in de hel terecht. En dat beviel haar voor geen meter. Ze wilde weg en dat lukte haar ook.

Nancy’s ontsnapping echter, heeft ervoor gezorgd dat de deuren naar de hel op een kiertje bleven staan. Met als gevolg dat ze in 2012 weliswaar terug op aarde is, maar dat er ten opzichte van de hel niet veel veranderd is. Al het kwaad sijpelt door de openstaande deur de sterfelijke wereld in.

De schrijver van de comic, El Torres, laat weten dat hij erg enthousiast is over een vervolg op de eerste serie bij Image Comics: “[…] Ik heb geweldige artiesten die mijn woorden pakken en deze transformeren in geweldige plaatjes. Ik had niet verwacht dat ik Nancy ooit weer kon aansnijden […]”

De nieuwe serie zal evenals de eerste bestaan uit 4 nummers. Het tekenwerk wordt in de nieuwe serie overgenomen door Enrique Lopez Lorenzana en Fran Gamboa. Nummer 1 van Nancy in Hell (On Earth) zal 32 full-color pagina’s tellen en op 25 januari 2012 voor $3,99 in de winkels liggen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie