Corona-proof Halloween De Nachtvlinders

Vier met ons corona-proof Halloween! Lees meer!

Shadow Warrior 3 aangekondigd

Shadow Warrior, een game daterend uit 1997 toen het DOS-tijdperk zijn hoogtijdagen vierde. De game liep op de Build Engine en was een verbeterde versie van Duke Nukem 3D. Twee uitbreidingen en remakes later komen Devolver Digital en Flying Wild Hog alweer met het derde deel in de serie met de verrassende titel: Shadow Warrior 3.

De serie staat bekend om het betere hak, snij, schiet en trek-het-van-zijn-rompwerk, maar ook om zijn lompe, nietsontziende humor en dat is in dit deel niets anders. Jij speelt nog steeds als Lo Wang en moet alles wat op zijn pad komt vernietigen, het liefst in zo klein mogelijke stukjes. Volgens mij is zijn kauwgum op. Al vanaf begin af aan is het duidelijk dat Lo niet je standaard protagonist is. Hij maakt constant dubbelzinnige grapjes, houdt van excessief geweld en heeft sneller vooroordelen dan ik dat woord op kan schrijven. (denk Deadpool en je hebt een beetje een beeld) Niet voor de gevoelige speler dus!

In dit derde deel heeft Lo beschikking tot een grijphaak, dit kan hij dan lekker combineren met zijn dodelijke finishers, zijn uitzonderlijke skills en meer van zijn ongein. Aanstaande zaterdag 11 juli kunnen we meer gameplay verwachten tijdens de Devolver Digital Showcase. De game komt uit in 2021 op PC en waarschijnlijk op next-gen consoles.

Shadow Warrior 3 - Teaser Trailer

Op 30 oktober gaan we de HELE NACHT games streamen op ons Twitch-kanaal!

Sander van den Berg

ICT-er bij de overheid. Gamefan met een gamezolder en zelfgebouwde arcadekast om het te bewijzen. Loopt regelmatig hard.

Plaats een reactie

//