Shadowhunters krijgt een tweede seizoen

Komende woensdag verschijnt de laatste aflevering van het eerste seizoen Shadowhunters op Netflix Nederland. Gelukkig is dit niet het einde van de serie, want er is al een seizoen 2 aangekondigd!
Update 2/1/2017: seizoen 2 begin 3 januari
shadowhunters
Shadowhunters is de tv-serie van The Mortal Instruments. Deze boeken van schrijfster Cassandra Clare werden al eerder verfilmd, maar een bioscoopfilm bleek niet geschikt om genoeg diepgang te creëren. Deze tv-serie van de Amerikaanse tv-zender ABC Freeform lukt dit gelukkig wel en heeft genoeg kijkers getrokken om terug te keren voor een tweede seizoen.

Het normale leventje van tiener Clary Fray wordt overhoop gegooid als ze ontdekt dat ze behoort tot een mensenras met engelenbloed dat op demonen jaagt.
De hoofdrollen worden gespeeld door Katherine McNamara (als Clary Fray), Dominic Sherwood (Jace Herondale), Alberto Rosende (Simon Lewis), Matthew Daddario (Alec Lightwood), Emeraude Toubia (Isabelle Lightwood), Isaiah Mustafa (Luke Garroway) en Harry Shum, Jr. (Magnus Bane)

Van de boekenreeks The Mortal Instruments, in het Nederlands bekend als De Kronieken van de Onderwereld, zijn zes delen verschenen. In Nederland/Belgie is de tv-serie Shadowhunters te zien via Netflix.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
7 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
clair
clair
6 jaren geleden

shadowhunters is echt heel erg leuk maar wanneer komt seizoen 2 uit daar zit ik op te wachten

Melify
Melify
6 jaren geleden
Antwoord aan  clair

Woensdag is dus de kaste deel van seizoen 1 in Ned. Dus hopelijk krijgen wij het van de week en anders Volgende week woensdag te zien. Fingers crossed

Melify
Melify
6 jaren geleden

Ik kan niet wach ten op seizoen 2 Shadowhunters. Wanneer kunnen wij het in Nederland bekijken?

Ik moet het weten
Ik moet het weten
6 jaren geleden

Wie is haar broer ik moet het weten

Melify
Melify
6 jaren geleden
Antwoord aan  Frank Mulder

Frank Mulder……. keep up the good work. Hopelijk beginnen ze gelijk aan seizoen 3, want dit mag niet zo snel eindigen. Bedankt.

Youri
Youri
6 jaren geleden

Kromde woensdag is de seizoen 2 Shadowhunters kom die op Netflix

7
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x