Shadows of Rose DLC aangekondigd voor Resident Evil 8: Village

RE8 DLC
De DLC van RE 8

Eindelijk is er meer bekend over de DLC van Resident Evil VIllage. De DLC krijgt de naam Shadows of Rose en zal de dochter van de hoofdrolspeler Ethan Winter volgen. De releasedatum is 28 oktober en naast de DLC komt er ook een tweetal content update mee: meer karakters om te kiezen in de Mercenaries-modus én een derdepersoons standpunt voor het basisspel. Naast dat de DLC speelt dat je over de schouders kijkt van Rosemary, kan je dan ook Resident Evil VIllage in derde persoon spelen (mocht je dat willen).

In dit spel volg je Rosemary 16 jaar na de gebeurtenissen van Resident Evil VIllage. Zij is een tiener met verschrikkelijke krachten waar ze heel graag vanaf wil. In haar zoektocht om van de vloek af te komen, belandt ze in het onderbewustzijn van de Megamycete. De schimmige schimmelwortel die nog vers in ons geheugen zit. Brr. En uiteraard is het daar niet pluis, de lang vergeten nachtmerries en monsters kruipen weer uit de donkerste hoekjes om het Rose moeilijk te maken. Klinkt goed toch?

Rosemary
Rose wil van haar krachten af, ze is er niet blij mee…

Er komt een speciale gouden editie voor PS4 en PS5 waarin je het basisspel krijgt inclusief deze DLC, of je kan de DLC los kopen als je het al hebt. Resident Evil Village is het tiende deel uit de Resident Evil-reeks is ontwikkeld en gepubliceerd door Capcom en uitgebracht op 7 mei 2021 voor Windows, PlayStation 4, PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Ook komt op 28 oktober de langverwachte multiplayer RE:Verse dan uit. Het wordt een mooie Halloween.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie