Sharknado teistert de wereld van Archie

De gevreesde haaientornado komt deze zomer weer terug. Maar naast de filmwereld in Sharknado 3: Oh Hell No!, teisteren de haaien nu ook de stripwereld. In Riverdale USA, het plaatsje van Amerika’s meest geliefde tiener, Archie. Nog niet zo lang geleden moest Archie de strijd aangaan met de Predator. Rust is hem kennelijk niet gegund, wanneer ook nog een storm van haaientornado’s zijn kant op komt.

archie vs sharknadoHet schooljaar is afgelopen! Zomer in Riverdale! Strand, barbecues, een zomerzon en… Sharknado’s?! Archie en zijn vrienden moeten terug naar hun geliefde Riverdale, voordat een storm van haaien alles vernietigt. Wie zal het overleven? En wie niet?

Anthony C. Ferrante, de regisseur van de Sharknado films, heeft het verhaal geschreven. Voor hem was dit een droom die uitkwam. Riverdale zal nooit meer hetzelfde zijn. Fans zullen uit hun bol gaan als ze zien hoe Archie, Betty, Veronica en de rest van de gang strijden tegen de haaien.

Ook voor Archie-tekenaar Dan Parent was dit een geweldige ervaring. Hij vindt zichzelf wel de grootste Sharknado fan van de wereld. Hij greep elke kans om de films te zien in bioscopen, op de tv en daarna van de dvd. Voor hem om Archie te combineren met Sharknado was ook een droom die uitkwam. Al helemaal om te mogen samenwerken met Ferrante. Parent heeft beloofd om fans van Sharknado en Archie trots te maken op deze crossover.

Archie vs Sharknado zal bestaan uit 48 pagina’s en zal uitkomen op woensdag 22 juli. Dezelfde dag dat Sharknado 3 zijn première zal hebben op SyFy.

In Sharknado 3: Oh Hell No! keren Ian Ziering, Tara Reid en Cassie Scerbo weer terug als Fin, April en Nova. Andere rollen zijn voor o.a. David Hasselhoff als Fin’s vader, Gil; Bo Derek als Aprils moeder, May; Ryan Newman als de dochter van April en Fin, Claudia; en Jack Griffo als Claudia’s vriend, Billy.

Cameo rollen zijn weggelegd voor Mark Cuban als de president van Amerika; Ann Coulter als de vice president; Michele Bachmann als haarzelf; Jerry Springer als een toerist; Washington Redskins tackle Tom Compton als een verslaggever; *NSYNC zanger Chris Kirkpatrick als een badmeester; en Chris Jericho als een achtbaan medewerker.

Interessant artikel?

Plaats een reactie