Shiny New World strikt Gijs Scholten van Aschat

De opnames van de korte horrorfilm Shiny New World vonden eind vorig jaar plaats. Toch vonden er deze week nog opnames plaats met niemand minder dan Gijs Scholten van Aschat.

via Shiny New World instagram.

Gijs Scholten van Aschat zal in de korte horrorfilm te horen zijn als ‘alwetende voice-over’. Shiny New World wordt een soort van wervingsfilmpje voor werknemers van een bedrijf dat de meest ranzige, waaronder zelfs demonische crimescènes schoonmaakt. Hierin volgen we schoonmaker Barry gespeeld door Patrick Stoof en Bart gespeeld door Maarten Prins. Als laatste is er een demonische rol weggelegd voor Marije Loermans.

De montage van deze nederhorror wordt op dit moment afgerond en de bedoeling is dat het in de komende maanden haar première beleeft op een filmfestival.

Shiny New World is geregisseerd door Jan van Gorkum, geproduceerd door Monique van Kessel en Jennifer Eikelenboom van Make Way Film. De special effects komen uit handen van Mad Scientist Stephan Vos. De short dient ook als proof-of-concept en hoopt hierbij interesse te kweken voor het maken van een volledige speelfilm.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie