Co-op shooter Killing Floor 2 deze week gratis

De coöp shooter Killing Fields 2 is deze hele week tot en met 16 juli gratis te downloaden uit de Epic Game Store. De game kan je met 5 andere vrienden samen spelen of zelfs met 12 tegen de zogeheten Zeds. Zei iemand slachtpartijtje dit weekend? Kom maar op.

In Killing Floor 2 daal je als speler af in de krochten van Centraal Europa nadat het brutaal veroverd is door een horde vreselijke monsters genaamd Zeds. Die zijn een afgrijselijk product van Horzine corporatie. Jij moet met 5 anderen golf na golf monsters weerstaan om zo deze hel te overleven.

De game is gemaakt door Tripwire Interactive, die ik nog goed ken van de Unreal Tournament mod Red Orchestra. Killing Floor 2 kwam oorspronkelijk op 21 april 2015 uit via Steam Early Access, de volledige versie op 18 november 2016 en toen kwam het ook uit op PS4. Het is een direct vervolg op Killing Floor en dat spel dateert alweer uit 2009.

Killing Floor 2- Official Launch Trailer

Ook een gratis horrorgame gespot, tip het in ons forum!

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x