Shutter Island the game voor… tieners?

Shutter IslandOver de film Shutter Island mag je discussiëren, het staat niet in mijn lijstje van favoriete films. Maar voor de liefhebbers komt er nu een game van uit… voor de Nintendo DS… rated: Teen.

Het volledige rapport van de ESRB (Entertainment Software Rating Board) luidt:

Dit is een zoek-en-vind-puzzelspel, gebaseerd op de film Shutter Island, waarin spelers de rol van de U.S. Marshals innemen die de vreemde gebeurtenissen bestuderen in de Ashercliffe Ziekenhuis voor de zieke delinquenten. Spelers zoeken naar aanwijzingen/items in de verschillende gebieden en interviewen het ziekenhuispersoneel om de verblijfplaats van een crimineel te achterhalen. Een handvol items bevatten bloed op hen (bijvoorbeeld een met bloed doordrenkt doek, een scalpel met lichte sporen), andere objecten zijn pijpen en sigarettenpakjes (er is ook af en toe de dialoog dat refereert naar roken). In de loop van het onderzoek kunnen de spelers de dossiers van patiënten krijgen met details over moorden: verdrinking van drie kinderen van een patiënt, de verplaatsing van dode lichamen rond een tafel en het scalperen van familieleden om te gebruiken als hoeden.

uhm… okay.. de film was wat slap, maar dit spel is wordt volgens mij niet veel beter. Een release datum is nog niet bekend, er is behalve deze officiële rating sowieso nog niks over het spel bekend.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie