Sidney schreeuwt er weer op los in Scream VII

Actrice Neve Campbell heeft via haar officiele Instagram account laten weten dat Sidney Prescott weer terugkeert in Scream VII. Dit is goed nieuws, nadat ze bedankte voor de eer in Scream VI vanwege een onenigheid in salaris.

Scream VII

In haar post op Instagram zegt ze er het volgende over: ‘Met veel enthousiasme kan ik jullie vertellen dat Sidney Prescott terugkomt in Scream 7. Ik heb de rol altijd vol overgave en met veel plezier gespeeld en ik mag van geluk spreken dat ik samen mag werken met de master of horror Wes Craven en het getalenteerde team van Matt en Tyler. Het was ook altijd een droom dat ik de film samen met Kevin Williamson zou maken, en die droom komt nu uit nu hij het gaat regisseren. Naast dat hij een inspiratie voor me is, is hij ook al jaren een hele goede vriend. Aan alle Scream-fans: ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als ik.’

Scream-controversie

Een tijd geleden bedankte Campbell nog vriendelijk voor haar rol als Prescott in Scream VI omdat ze hiervoor niet genoeg betaald kreeg, maar schijnbaar heeft producent Spyglass hier ditmaal rekening mee gehouden. Gelukkig is de reeks nu uit de controversie na het plotselinge vertrek van actrices Jenny Ortega en Melissa Barrera en regisseur Christopher Landon. Voor ons is dit natuurlijk alleen maar goed nieuws. Williamson is natuurlijk ook vanaf het begin er betrokken bij geweest. Hij schreef het eerste, tweede en vierde deel, dus we weten ondertussen wel waar hij toe in staat is.

Scream VII heeft vooralsnog geen titel. Ook hebben we absoluut nog geen zicht op een vorm van releasedatum, het filmen moet immers nog beginnen. Misschien kunnen we voorzichtig kijken naar het vierde kwartaal van 2025? Het script is geschreven door Guy Busick, naar een verhaal van Busick en James Vanderbilt.

Scream VI | Official Trailer (2023 Movie)

Interessant artikel?

Plaats een reactie