Sinistere poster voor Sinister van Scott Derrickson

Een misdaadromanschrijver heeft moeite om aan zijn volgende grote verhaal te beginnen en verhuist met zijn familie naar in een huis waar op een gruwelijke wijze een hele familie is omgebracht. Daar vindt hij, naast inspiratie, ook een doos met homevideo’s van de vorige bewoners en blijkt dat zij niet de eerste familie waren die niet leven uit het pand zijn gekomen. Brengen bovennatuurlijke krachten nu ook de familie van de schrijver in gevaar?

Sinister is de volgende horrorfilm van Scott Derrickson (The Exorcism of Emily Rose) met acteurs Ethan Hawke, Vincent D’Onofrio, James Ransone, Fred Dalton Thompson, Nicholas King, Clare Foley, Victoria Leigh, Juliet Rylance en Michael Hall D’Addario. Summit Entertainment brengt de film op 5 oktober in Amerika uit, over een Nederlandse release is nog niets bekend.

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
2 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Tommy
Tommy
10 jaren geleden

Als ik in bovenstaande tekst bepaalde woorden zou onderstrepen, zou ik algauw denken: welke films heb ik zo nogal gezien… 🙂

2
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x