Slaughterhouse Rulez: Nieuwe horror met Simon Pegg en Nick Frost

Bloodius Hellius Maximus

Ok, het is niet helemaal eerlijk. Met de titel van dit artikel denk je natuurlijk aan de films die Simon Pegg samen met regisseur Edgar Wright schreef (Shaun of the Dead, Hot Fuzz en The World’s End), maar het had zo kunnen zijn als je de onderstaande trailer mag geloven. Slaughterhouse Rulez is geregisseerd door Crispian Mills, die samen met Henry Fitzherbert het script schreef. Bloodius Hellius Maximus, zo kan je trailer beschrijven.

Slaughterhouse Rulez: Official Trailer - At Cinemas Now

Slaughterhouse is een elitaire kostschool, jongens en meisjes worden hier voorbereid op macht en grootheid. Ze staan hier op het punt om hun gelijke te ontmoeten. De oude en gestructureerde wereld kraakt letterlijke op zijn grondvesten als vlak naast de school een, door controversiële fracking-gaswinning, gigantische zinkgat ontstaat. Een onuitsprekelijke horror is losgelaten, de leerlingen en leerkrachten zitten als ratten in de val… moeten ze de bloederige strijd aan gaan?

De hoofdrollen zijn voor Asa Butterfield, Finn Cole, Michael Sheen, Hermione Corfield, Simon Pegg en Nick Frost. De film komt op 31 oktober in Groot-Brittannië, laten we hopen dat iemand de titel hier op pakt voor een Halloween-event of een redelijk nieuw Amsterdams genrefilmfestival. Of wie weet wordt er nog een normale Nederlandse bioscooprelease aangekondigd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Slaughterhouse Rulez: Nieuwe horror met Simon Pegg en Nick Frost”

  1. Heeft de nodige humor blijkt uit de trailer. Nick en Simon doen hun ding wel weer zo te zien. Lijkt me een grappig tussendoortje. Cornetto iemand? 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie