Deze lach is dodelijk aanstekelijk: bekijk de trailer van Smile 2

We blijven nog even in de vervolg-sfeer hangen. Er is zojuist een trailer vrijgegeven van de horrorfilm Smile 2. Hierin krijgen we weer te maken met schijnbaar doodnormale mensen, die op onverklaarbare wijze andere mensen of zichzelf de meest vreselijkste dingen aandoen. En dan heb ik het niet over kleren, deze bovennatuurlijke kracht wil iedereen dood hebben.

Smile uit 2022 was een onverwachts succes. Met een budget van 17 miljoen heeft het 216 miljoen dollar opgebracht. Dit is voor horrorfilm-begrippen echt behoorlijk. De film was de eerste van regisseur Parker Finn. Hij pakt nu weer het stokje op, in dezelfde setting, maar met een ander verhaal.

Smile 2 still
Nee hoor, dit is helemaal niet creepy

De wereldwijde popsensatie Skye Riley (Naomi Scott) staat op het punt om aan een nieuwe wereldtournee te beginnen en maakt steeds meer angstaanjagende en onverklaarbare gebeurtenissen mee. Overweldigd door de escalerende verschrikkingen en de druk van de roem, wordt Skye gedwongen haar duistere verleden onder ogen te zien om de controle over haar leven terug te krijgen voordat het uit de hand loopt.

Smile 2 staat gepland op 17 oktober en zal te zien zijn in de Nederlandse bioscopen.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Deze lach is dodelijk aanstekelijk: bekijk de trailer van Smile 2”

Plaats een reactie