Snow Angels: Violence, Vampires and Nuns with Guns

Vampieren zijn de laatste tijd wel redelijk populair, maar dan heeft vooral de zachtaardige Twilightvariant de grote aandacht. Filmmaker Michael K. Bergstrom vond dat hier wat tegengas aangegeven moest worden en is daarom bezig met de film Snow Angels, met de subtiele tagline Violence, Vampires and Nuns with Guns.

Snow Angels

Alaska heeft een probleem – Een mooie en oude vampier waart rond in de winternachten en slacht diverse mannen af in het dorp Anchorage. Hyacinth – De moeder van Demonen – is naar het noorden getrokken op zoek  naar een bijzondere man die haar haar kan helpen om over de wereld te regeren. Een oude priester en een aantal jagers proberen haar rooftocht te stoppen, maar haar schoonheid maakt haar bijna onschendbaar. Overal waar ze komt laat vampier Hyacinth een bloedbad achter, geen mens is veilig. Ze is het bewijs dat achter elke schoonheid en ware hel schuilgaat.

De opnames van de horrorfilm Snow Angels zijn in Canada is volle gaan en de film zal eind dit jaar klaar zijn.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x