Benauwende aankondigingstrailer voor Someday You’ll Return

Het is niet de eerste keer dat ze is weggelopen, maar deze keer voelt anders. Deze keer voelt het ongemakkelijk. Jij speelt Daniel, vader van Stela en je hebt jezelf beloofd nooit meer terug te gaan naar de bossen van Moravian. Maar hier ben je weer, alles wijst erop dat Stela zich hier bevindt. In dit bos kom je verschillende personages tegen waardoor je steeds meer ontdekt waarom Stela steeds wegloopt. Die ontdekkingen hadden beter verborgen kunnen blijven.

Deze psychologische horror laat je kennis maken met een ander soort horror, intieme liefde die alleen een vader kan hebben, angsten en leugens. Bij deze game zijn het niet de standaard monsters die het horrorelement verzorgen, maar ligt het veel dieper en is het veel enger.

Het spel staat in de planning voor het eerste kwartaal van 2020, wordt gemaakt door CBE Software en komt uit op PC, PS4 en Xbox one. Het zijn goede tijden voor de psychologische horrorgames, deze indie is zeker ook een om in de gaten te houden! Je kan de game hier toevoegen aan je Steam verlanglijst.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie