Goed nieuws voor fans van ‘Something Is Killing The Children’!

De door Boom Studios uitgegeven reeks strips Something Is Killing The Children is snel populair geworden. Dus fans willen meer! En dat gaan ze ook krijgen.

Het verhaal gaat over het dorpje Archer’s Peak en de kinderen die daar vermist raken. Mysterieuze monsterjager Erica Slaugther komt naar het dorp om de kinderen de redden en af te rekenen met de monsters die in de schaduwen van het dorp huizen.

Mike Flanagan, de man achter The Haunting of Hill House, The Haunting of Bly Manor en Doctor Sleep heeft nu zijn zinnen gezet op de verfilming van Something Is Killing The Children . Hij en zijn productiepartner Trevor Macy schrijven samen de pilotaflevering van deze beoogde Netflix-verfilming. En dat naast zijn werk aan de andere projecten Midnight Mass, The Midnight Club en The Season Of Passage!

House Of Slaughter

Naast deze verfilming komt er nog meer nieuws aan voor fans van Something Is Killing The Children. James Tynion IV (de bedenker van de serie) slaat de handen ineen met schrijver Tate Bromhal en tekenaars Werther Del’Edera en Chris Shehan voor een spin-off comic reeks. House Of Slaughter zal dieper duiken in hoe Erica Slaughter een monsterjager was en meer vertellen over haar mentor en rivaal Aaron.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x