Speciale showcase licht tipje van de sluier van Ghostwire: Tokyo

Ghostwire:Tokyo volgende maand
Ghostwire:Tokyo

Sony had gisteravond een speciale showcase op Youtube en vermeld dat Ghostwire: Tokyo volgende maand uitkomt op 25 maart op de PlayStation 5 en PC.

Vorig jaar was het de beurt aan Deathloop en nu komt uitgever Bethesda dus met hun nieuwe IP Ghostwire: Tokyo. In dat spel is de Japanse hoofdstad Tokio overgenomen door een occulte badguy met een legertje aan bovenmenselijke krachten. Deze gasten laten de inwoners massaal in het niets verdwijnen. Aan jou de taak om met jouw speciale gaven hier een eind aan te maken en te redden wat er te redden valt.

Ghostwire:Tokyo volgende maand
Creepy vijanden

Je kan de showcase hier onderaan dit artikel terugkijken. In het eerste deel zie je heel veel gameplay en wordt er verteld wat jouw speciale krachten zijn en hoe je ze in jouw voordeel kan gebruiken en in het tweede deel gaan de developers dieper in op de ontwikkeling van het verhaal en de gameplay en hoe ze aan de inspiratie zijn gekomen. Het ziet er allemaal super vet uit en ik moet zeggen dat ik hier heel veel zin in heb. Ik hoop alleen dat mijn pc dit nog trekt. De pre-orders zijn al live en indien je de Deluxe variant bestelt, krijg je drie dagen eerder toegang tot het spel en bonus content in de vorm van een outfit en een wapen.

Ghostwire: Tokyo - February 2022 Official Showcase

Omdat Ghostwire: Tokyo volgende maand uitkomt, hoeven we gelukkig niet lang meer te wachten op al dit moois. Ga jij deze spelen bij release? Ik hoor het graag van je.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie