Speel als spook in Ghostbusters: Spirits Unleashed

ghostbusters spirits unleashed
Who you gonna call

Er is een nieuw Ghostbusters-spel in de maak wat later dit jaar uit moet komen. Ghostbusters: Spirits Unleashed is een 4 tegen 1 asymmetrische multiplayergame wat gemaakt wordt door Illfonic, wat je waarschijnlijk nog kent van soortgelijke spellen zoals Friday The 13th: The Game en Predator: Hunting Grounds. Als je bekend bent met deze spellen en Dead By Daylight en Evolve, dan weet je precies wat voor vlees je in de kuip hebt.

In Ghostbusters: Spirits Unleashed is het de bedoeling dat vier Ghostbusters het opnemen tegen één spook. De Ghostbusters moeten met de meer dan bekende middelen zoals de PKE-Meter, de Protonpack en een Ghost Trap spoken zien te detecteren én vangen, voordat ze teveel schade aanrichten. De andere speler moet als spook zoveel mogelijk schade zien aan te richten zonder dat het gevangen wordt door de eerder genoemde Ghostbusters. Als spook kan je door muren heen vliegen, objecten beïnvloeden en volgelingen oproepen. Ook kan je de Ghostbusters ´beslijmen´,waardoor ze tijdelijk uitgeschakeld zijn.

ghostbusters spirits unleashed
…en hoe kom je er om ze te vangen?

In het hoofdkwartier kan je jouw Ghostbuster of spook updaten en helemaal naar jouw smaak aanpassen qua uiterlijk. Ook is de apparatuur krachtiger te maken via upgrades en kan je alles testen in een speciale testkamer. Twee originele Ghostbusters maken hun opwachting: Winston Zeddemore geeft je missies en Ray Stanz geeft je tips in zijn occulte boekwinkel.
Het spel is dus met vier vrienden te spelen, maar je kan ook heel goed offline spelen, waarin de andere rollen ingevuld worden door A.I. Maar hoe lang dat leuk blijft, is nog maar de vraag. Dit soort spellen leent zich bij uitstek het beste met echte mensen. Het goede nieuws is dat het volledig crossplay is, dus alle versies kunnen met elkaar spelen.

Ghostbusters: Spirits Unleashed - Announce Trailer

Ghostbusters: Spirits Unleashed komt eind 2022 uit op PS4, PS5, Xbox One en Series X|S.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie