Speel nu ´Last Year: The Nightmare´ op Discord (PC)

Halloweennacht. 1996. Een groep tieners wordt wakker en realiseren dat ze beland zijn  in een donkere, verwrongen weerspiegeling van hun geboorteplaats Forest Hills. Terwijl ze zich een weg banen over de campus van de East Side High School, merken ze dat ze worden opgejaagd door een bovennatuurlijke kracht die de vorm aanneemt van  een angstaanjagende moordenaar. De tieners worden meedogenloos achtervolgd en moeten zich verenigen om terug te vechten, te overleven en te ontsnappen aan ´The Nightmare´.

5 survivors, 1 killer

Last Year: The Nightmare van Elastic Games is een online, asymmetrische multiplayergame in het horrorgenre. Vijf spelers moeten zien te ontsnappen van de moordenaar – die wordt bestuurd door een zesde speler. Elke  speler kiest een ´survivor´  en een ´class´, terwijl hun rivaal drie verschillende vijanden heeft om uit te kiezen, elk met een unieke speelstijl, kenmerkend wapen en gruwelijke tactiek.

Inhoud game

Predator-mode

Beweeg over de kaart, volledig onzichtbaar en plan je aanvallen zorgvuldig! Hoewel de moordenaar niet kan aanvallen in de Predator-modus, kan hij vallen plaatsen, je stalken, een wrede hinderlaag plannen of gewoon met zijn  prooi spelen.

Fight back!

Kies een ´class´, verzamel schroot, maak items en wapens en plan strategieën om je overlevingskansen te vergroten. Spelers kunnen zich sluipend of hakkend een weg banen door verschillende gebieden , terwijl ze tegelijkertijd een griezelige sfeer verkennen die wordt aangedreven door Unreal Engine.

Survival Guide

Wil je weten hoe je kan ontsnappen? Download dan de officiële Survival Guide.

Met stemmen van onder andere Melissa Hutchison (Clementine in Telltale’s The Walking Dead) en Elias Toufexis (Nikolaos uit Assassin’s Creed Odyssey).

De game is sinds 18 december  uit op PC via Discord (onderdeel van de First on Discord-promotie), en komt volgend jaar naar PS4, Xbox en Nintendo Switch.  Koop  hier de game voor 27,99 euro!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie