Spelerboost luidt einde aan in Friday the 13th: The Game

Alle spelers in het asymmetrische spel Friday the 13th: The Game krijgen een ingame-boost naar het hoogste level. Zo kan iedereen nog op topniveau spelen tot eind december 2023, dan gaan de stekkers eruit door het aflopen van de licentie.

Friday the 13th
Ik zou ook pissig zijn als mijn licentie verloopt

Uitgever Gun Interactive heeft dit aangekondigd. Door middel van een update die vandaag uitkomt krijgen alle spelers de dertig Legendary Perks, tillen ze iedereen die het spel spelen naar level 150 en stellen ze ook nog eens alle Kills en Challenge Skulls vrij. Alleen de dlc-Kills worden niet gratis beschikbaar gesteld. Dat is nog even leuk spelen tot het eind van het jaar, als je het mij vraagt!

Door het verlopen van de Friday the 13th-licentie gaat de stekker uit het spel aan het eind van het jaar, op 31 december. De game was vanwege dit al een tijdje voor een gereduceerd tarief te kopen op Steam, maar daar komt de levelboost nu dus bij bovenop. De uitgegeven DLC is voor 0,99 cent per stuk te koop. De servers van het spel zijn al offline, dus om een potje multiplayer te spelen, zul je nu wel een peer-to-peer verbinding op moeten zetten. Ook is er ingame geen XP meer te verdienen, iedereen zit immers al op het hoogste niveau.

Heb je Friday the 13th al in je bezit, of denk je er nu juist aan om het nog even voor weinig aan te schaffen? En zo ja, wat vond je van het spel? Dit was -mede door de setting- een best wel redelijk spel, jammer dat de licentie verloopt. Maar gelukkig hebben we Dead By Daylight nog; er zijn geruchten dat de franchise daar naar toe komt.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie