I Spit on Your Grave: Unrated trailer

Origineel uitgebracht als Day of the Woman in 1978, maar kende ook titels als Hate Your Guts of The Rape and Revenge of Jennifer Hill, de film van Meir Zarchi werd uiteindelijk in 1980 hernoemd naar I Spit on Your Grave. Dit jaar verschijnt een remake van deze rape/revenge-film, geregisseurd door Steven R. Monroe en rollen van Sarah Butler , Chad Lindberg, Daniel Franzese, Rodney Eastman, Jeff Branson en Andrew Howard.

Schrijver Jennifer Hills vertrekt van de stad naar een idyllisch hutje in het bos om te beginnen aan haar volgende boek. Maar Jennifer’s aanwezigheid in het kleine stadje trekt de aandacht van een paar locals, die breken in bij haar hut in om haar bang te maken. Maar wat begon als vernedering en intimidatie, escaleert al vrij snel in een nacht vol fysieke mishandeling. Maar voordat ze kunnen haar doden, gooit Jennifer zich in razende rivier, de mannen stoppen na verloop van tij met zoeken voor haar lichaam en proberen hun normale leven weer op te pakken.
Tegen alle verwachtingen in heeft Jennifer Hills de rivier overleefd en zint op wraak, Jennifers enige doel is om de rollen om te draaien en dezelfde gruwelijke martelingen op deze beesten uit te voeren…

I Spit On Your Grave (2010) - Official Trailer [HD]

Wanneer de film, die 8 oktober in de VS uitkomt, ook in de Nederlandse bioscopen te zien zal zijn, is nog niet bekend. Overigens heeft het origineel een onofficieel vervolg, de slasherfilm uit 1993 Savage Vengeance.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie