Splendid Film brengt eerste trailer Initiation naar buiten

Zitten jullie ook te wachten op een ouderwetse ‘slasher-film’? Wij van De Nachtvlinders wel! Goed nieuws, want distributeur Splendid Film trakteert ons op de officiële bioscooptrailer van Initiation. En die ziet er lekker uit zeg!

De film speelt zich af, gedurende een introweek, op een Amerikaanse universiteit. Er wordt een student gruwelijk vermoord. Zoals het gaat met studenten wordt de moord uitgebreid gedeeld op social-media. De moordenaar gaat ondertussen lekker zijn gang en vermoordt de een na de andere student. De politie zal samen met de studenten de moordenaar moeten zien op te sporen om hem te kunnen stoppen.

De trailer doet ons sterk denken aan klassiekers als Scream en I Know What You Did Last Summer. Het is voor regisseur John Berardo, zijn eerste grote speelfilm. Na een hele reeks korte films en een samenwerkingsverband in de vorm van de film The Labyrinth mag hij dan eindelijk laten zien wat hij in huis heeft. De film zit vol jonge acteurs zoals Isabella Gomez, Lindsay LaVanchy, Froy Guttierrez en Shireen Lai.

Highschool, studenten en gruwelijke moorden. Het is vaak een dankbaar onderwerp gebleken. Of dat nu weer goed uitpakt, dat moeten we nog even afwachten. Initiation is vanaf 31 maart in de bioscoop te zien.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

2 gedachten over “Splendid Film brengt eerste trailer Initiation naar buiten”

  1. In de trailer zie ik cliché na cliché. Maar een slasher hoeft het dan ook zelden van het diepe verhaal of grote originaliteit te hebben. Waar het bij dit genre om draait is hoe goed en spannend de moorden zijn. Daar heb ik niet genoeg van gezien om dat te kunnen beoordelen.
    Maar als hij hier in de bios komt ga ik dat zeker bekijken. Mits het tenminste een 16 jaar film wordt. Als het minder wordt, dan laat ik hem links liggen. Want het verhaal lijkt me niet interessant genoeg om zonder blood en gore impact te hebben.

    Beantwoorden
    • Hallo Rob, dat is altijd lastig te beoordelen op basis van een trailer. Mijn taak is het om jullie te enthousiast te krijgen voor deze film. Vanaf 31 maart kun je het zelf gaan zien. Laat me vooral weten wat straks jouw ervaring is!

      Beantwoorden

Plaats een reactie