Steam zomeruitverkoop in volle gang

Gabe Newell

Het is weer die tijd van het jaar. Steam heeft zijn zomeruitverkoop en dat betekend duizenden spellen voor een schijntje. Dit soort dingen zijn heel gevaarlijk voor mijn portemonnee en eigenlijk zou ik hier ver weg van moeten blijven. Maar tegen beter weten in ben ik toch een kijkje gaan nemen en tot mijn grote verrassing hebben ze een hele dikke sectie horrorgames. Hieronder een greep uit het aanbod:

 • Dead By Daylight (11,99)
 • Arizona Sunshine (14,99)
 • We Happy Few (8,99)
 • Visage (19,49)
 • The Forest (6,71)
 • Devour (3,19)
 • Outlast II (3,74)
 • Phasmophobia (9,85)
 • Resident Evil 2 (15,99)
 • Amnesia Rebirth (12,49)
 • Resident Evil 4 (4,99)
 • Carrion (12,99)

En nog veel, veel meer.

De uitverkoop duurt nog tot en met 8 juli, dus zorg dat je niet te lang wacht. Klik gauw hier voor een compleet overzicht. Ik heb The Forest gekocht nadat ik erachter kwam dat die ook in VR te spelen is, dus ik weet wel wat ik dit weekend ga doen. Heb jij nog een spel in je Steam verlanglijstje staan die nu toevallig 50% of meer goedkoper is? Ik hoor het graag van je in de comments hieronder, in onze Discord of op Facebook.

The Forest - Official Trailer

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
3 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nick Vossen
1 jaar geleden

Zoveel goede deals te vinden! Een hoop van de indiegames waar ik vorig jaar over schreef voor een Top 5 kosten nu echt bijna niks! Ik ga me eindelijk eens bezighouden met Sunless Skies en Doom Eternal, hehe.

Frank Mulder
1 jaar geleden

Oh een mooie deal, voor wie nog nooit de Xbox Game Pass heeft geprobeerd: Nu 3 maanden voor slechts €1

3
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x