Stephen King Fanclub viert 10-jarig bestaan op 10 november

De officiële Nederlandse Stephen King Fanclub bestaat alweer tien jaar. De organisatoren vonden dit een reden voor een feestje. Op zaterdag tien november wordt daarom een speciale fanclubdag gehouden in congres en partycentrum ’t Veerhuis te Nieuwegein. Het programma van die dag zal er zo uitzien:

–       10:00                     Zaaldeuren open
–       10:30                     Voorzitter opent officieel de fanclubdag
–       11:00—12:15        Aanwezige auteurs stellen zich elk in vijf minuten aan je voor
–       12:15                     Eerste Loterij
–       12:30                     Lunch
–       13:00—13:30        Aanwezige auteurs stellen zich elk in vijf minuten aan je voor
–       14:00                     Veiling
–       15:00                     Spreker: Geneviève Waldmann  – aansluitend Q&A
–       15:45                     Tweede Loterij en sluiting      
Daarnaast is er ook een andere interessante spreekster, namelijk Genevieve Waldmann van Uitgeverij Luitingh. Sinds 2011 is zij de directeur van de uitgeverij en heeft veel contacten met Amerika. Zij zal op deze dag een tipje van de sluier lichten met betrekking tot informatie en nieuwtjes rondom Stephen King. Ook Martine Bleyen (verantwoordelijk voor de art in ‘ Kings Things’, het online fanclubmagazine) zal eveneens aanwezig zijn voor kennismaking en het beantwoorden van vragen. Ook laat ze zien hoe haar composities tot stand komen. Nieuw op deze clubdag zal de veiling zijn, waarin diverse eerste drukken en zeldzame King-artikelen zullen worden verkocht. De volledige lijst van geveilde items vind je hier. Ook is er zoals vanouds een loterij. Er zijn voornamelijk (gesigneerde) boeken te winnen van de aanwezige auteurs.

Stephen King zelf kan helaas niet komen. Wel komen er diverse Nederlandse schrijvers, die een of meerdere horrorboeken op hun naam hebben staan: Rianne Lampers (‘Het Duistere Pact’, ‘Vooravond van Armageddon’), Anthonie Holslag (‘Zwarte Muren’), Thomas Olde Heuvelt (‘Leerling, Tovenaar, Vader & Zoon’), Jack Lance (‘Zone’), Bert Muns (‘De Vrouwenfabriek’), Theo Barkel (‘Horizon’), John Brosens (‘Project Luvarine’), Rik Raven (‘Zucht’), Joris van Leeuwen (‘J. Sharp – Territoria, De Kettingen van Amarath’). Deze schrijvers zijn niet voor niets uitgekozen om aanwezig te zijn op de fanclubdag. Ze hebben allen met hun boeken op een een of andere manier indruk gemaakt op de fanclubcrew. Uiteraard zullen hun boeken verkocht of geveild worden op de clubdag en is er een mogelijkheid tot signeren. Daarbij zijn er ook stands met (tweedehands) boeken, comics en dvd’s.

Ten slotte zal de fanclub zal speciaal voor deze dag een unieke editie van het boek ‘De Groene Mijl’  uitbrengen. Bijzonder aan dit boek zijn de originele tekeningen en een bijpassende roestvrijstalen boekenlegger. Dit boek zal alleen te verkrijgen zijn op de fanclubdag. De kosten zijn €19,00.

Toegang is open voor iedereen. Op de fanclubdag zelf kun je aan de kassa kaarten kopen voor €7,50. Meer informatie op StephenKing.nl

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

1 gedachte over “Stephen King Fanclub viert 10-jarig bestaan op 10 november”

Plaats een reactie