2e trailer van Stephen King-serie Chapelwaite!

22 augustus komt Chapelwaite, de verfilming van Stephen King’s korte verhaal Jerusalem’s Lot naar Epix. Na de officiële trailer van deze serie, is nu een tweede gereleased die iets meer laat zien van wat er schuilt in de grond en in het bloed van de vervloekte familie Boone. Check hem hier!

Het korte verhaal Jerusalem’s Lot van Stephen King zat in de bundel Satanskinderen (Night Shift) en stamt alweer uit de jaren ’70. Het is een prequel van King’s grote hit Salem’s Lot en vertelt het verhaal van Charles Boone, die in de 18e eeuw met zijn vriend/bediende Calvin in een afgelegen familielandhuis trekt nadat zijn neef die er woonde overleden is. De dorpelingen van het nabijgelegen Preacher’s Corners achten het huis en de familie Boone vervloekt, en warempel: het landhuis verbergt inderdaad tragedies en geheimen, die hoorbaar achter de muren schuifelen.. Is Charles net zoals zijn familie inderdaad gek, of zit er een ongekende duisternis achter het onheil dat de naam Boone achtervolgt?

CHAPELWAITE Red Band Trailer (2021) Stephen King Horror

De toevoeging aan deze trailer is veelbelovend, vind je ook niet? Chapelwaite zal bestaan uit 10 afleveringen en is vanaf 22 augustus beschikbaar op de Amerikaanse zender Epix. Het is nog niet duidelijk of de serie ook in Nederland te zien zal zijn. Als dat zo is, hoor je het van ons!

💬 Geef je mening in de reacties of deel je dit bericht? 🤩

Marloes

De liefde voor alles wat horror is begon al bij De Griezelbus en is still going strong! Houdt naast horror van beestjes aaien, krachttrainen en wetenschap. Beschikbaar als zelfstandig copywriter via www.dashofginger.nl Website: https://www.dashofginger.nl/

3 gedachten over “2e trailer van Stephen King-serie Chapelwaite!”

   • Ik heb de eerste aflevering gezien. Er is nog weinig gebeurd, maar de sfeer is ok.
    Lijkt wel een slow burner te worden. Daar ben ik eigenlijk niet zo van, dus ik hoop dat er in de volgende afleveringen echt wat gaat gebeuren 😉

    Wel jammer dat er kennelijk geen enkele serie meer mag worden gemaakt zonder een racistische oude blanke man. Dat begint wel een beetje op te vallen en te irriteren.

    Beantwoorden

Plaats een reactie