The Tommyknockers, Carrie en Carrie II: The Rage bij Syfy

Omdat Stephen King dinsdag 21 september alweer 63 jaar wordt en omdat de nieuwe tv-serie Haven, gebaseerd op Kings boek The Colorado Kid, in oktober begint, zendt de digitale zender Syfy Benelux de komende drie zondagen deze drie klassiekers uit.
Carrie - stephen king

The Tommyknockers

Met Jimmy Smits en Marg Helgenberger als inwoners van een klein stadje waar een buitenaards artefact opduikt. Geleidelijk en op allerlei bizarre manieren veranderen de plaatselijke bewoners.
zondag 19 september 20.30 uur.

Carrie

Een markante horrorfilm uit de jaren 1970 met Sissy Spacek en John Travolta. Hierin wordt tiener Carrie White gevolgd die wordt getreiterd door haar leeftijdsgenoten. Maar dan toont Carrie haar dodelijke paranormale krachten.
zondag 26 september 20.30 uur.

Carrie II: The Rage

De vervolgfilm uit 1999 met Emily Bergl en Mena Suvari, maken we kennis met Rachel, een andere telekinetische tiener, die haar krachten gebruikt om wraak te nemen op de idioten op de middelbare school die haar treiteren.
zondag 3 oktober om 20.30 uur

1 gedachte over “The Tommyknockers, Carrie en Carrie II: The Rage bij Syfy”

  1. Gister eindelijk Carrie II: The Rage gezien, ik had verwacht dat het een heel slap aftreksel zou zijn, maar het blijkt echt een goede film te zijn 🙂

    Beantwoorden

Plaats een reactie