Stephen King’s nieuwe boek Joyland alleen in papieren vorm

Het nieuwste horrorverhaal van Stephen King met de titel Joyland komt niet als e-book, maar wordt alleen in de papieren vorm uitgebracht. Dit vertelt de schrijver tegen Wall Street Journal.

De schrijver die ooit als een van de pioniers gold met het uitbrengen van boeken als e-book, gaat zijn nieuwste boek dus alleen in papierenvorm uitbrengen, dat klinkt toch ietwat vreemd. Nou doet hij dat natuurlijk niet zomaar. Hij wil graag de boekenbranche een hart onder de riem steken. In de Daily Mail legt hij het uit: “Maybe at some point, but in the meantime, let people stir their sticks and go to an actual bookstore rather than a digital one.” 

StephenKing_Joyland_boekcoverWe moeten in Nederland en daarbuiten nog even wachten op Joyland, want hij komt pas op 4 juni uit. Het boek zal ook hier alleen maar in de papieren vorm uitgegeven worden door uitgeverij Luiting-Sijthoff. Alle horrorliefhebbers kijken natuurlijk uit naar dit nieuwe horrorverhaal!

Devin Jones heeft het best naar zijn zin in het amusementspark Joyland waar hij een zomerbaantje heeft en zijn liefdesverdriet probeert te verwerken. Zo naar zijn zin dat hij besluit zijn studie te onderbreken om een tijdje in Joyland te blijven.
Hij raakt in de ban van de verhalen over de jaren geleden vermoorde Linda Grey, wier geest nog altijd in het spookhuis rondwaart. Er gaan geruchten dat er in de buurt meer jonge vrouwen zijn vermoord, op precies dezelfde manier…

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie