Steun de Rotterdamse korte horrorfilm ‘Traumhaus’

Max Carless (regie) en Winesh Rampertap (productie) werken op dit moment aan een korte horrorfilm Traumhaus over een vervloekt hangklokje. Kijk de teaser en steun dit Nederhorrorproject!

Wanneer studente Sarah in aanraking komt met een vervloekt hangklokje, krijgt ze het getikt niet uit haar hoofd. Ze kan het getik pas stoppen als ze ’s nacht naar het huis gaat van ze het klokje voor het eerst zag.

Zoals filmmakers Max Carless (regie) en Winesh Rampertap (productie) de korte film Traumhaus beschrijven gaat het over tijd en hoe wij het als mens willen beheersen. De inspiratie haalde Carless uit de Japanse horrors zoals Ju-on: The Grudge en voegt daar een Duits tintje aan toe met de Glockenfrau.

De teaser die in één dag is gedraaid geeft al een goed beeld van dit project:

TRAUMHAUS (2019) Teaser

De filmmakers doet nu een beroep op horrorliefhebbers om Traumhaus te verwezenlijken. En dit keer geldt, met een kleine donatie komen ze al heel ver, er is namelijk slechts €1000,- nodig. Hierbij kunnen ze de essentiële filmapparatuur (denk aan lampen, camera’s en lenzen) regelen. Alles wat daarbij komt, wordt gebruikt om de film nog toffer te maken.

Regisseur Max Carless vertelt meer over het project en de crowdfunding:
https://vimeo.com/351202713
Overtuigd? Ga naar de Cinecrowd-pagina van Traumhaus!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie