Steun deze nieuwe Vlaamse en nederhorrors in ontwikkeling

Er wordt door Nederlandse kijkers flink geklaagd over de nederhorrorserie Ares op Netflix. Wat mij betreft niet terecht. Gelukkig ben ik niet de enige die positief is ingesteld ten opzicht van het Nederlandse horrorgenre. Op dit moment zijn er een aantal project die via crowdfunding om hulp vragen, hoewel niet allles direct horror lijkt, welke steun jij?

Hieronder drie Nederlandse filmprojecten, maar eerst een Belgische.

Duyster

Duyster; Deze film wordt de eerst Belgische found footage horrorfilm. Het speel zich in 17de eeuw. De beul was meedogenloos… tot zijn eigen dochter werd beschuldigd van hekserij. Meer info en hoe dit project te steunen lees je hier.

Duyster - crowdfunding video

 

 

Wanneer ik ontplof

https://vimeo.com/388082551

Sommige angsten zijn onverklaarbaar, maar angst wel de basis voor onze liefde voor het horrorgenre. Maar in Wanneer ik Ontplof is de realiteit opeens veel dichter bij. Steun jij de makers?

Hazenjacht

https://vimeo.com/386700363

Een weekend relaxen in Brabant is voor mij als Noord-Nederlander sowieso horror, maar met de beschrijving van Hazenjacht mijd ik de provincie de komende jaren zeker. Steun jij dit project op cinecrowd?

Oorworm

Deze korte film lijkt wat meer in de duistere sciencefiction hoek te zitten, maar het kan nog allle kanten op. Meer info op cinecrowd.

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie