Steun Nederhorror-docu Xangadix Lives met gratis geld!

Steun tot 25 september de crowdfunding van de documentaire over Nederhorror De Johnsons en jouw bijdrage wordt gratis verdubbeld! Plus je krijg een vette sleutelhanger en vele andere gave dingen! Snel naar Xangadix op Cinecrowd dus!
25 jaar nadat Nederhorror De Johnsons uitkwam blikt de documentaire Xangadix Lives terug op dit cultfenomeen en diens bijzondere ontstaansgeschiedenis.

1992. Ik was 8 jaar oud. Stiekem sloop ik met mijn broertjes de trap af en we verschansten ons achter de bank. Vanaf hier konden we in het geheim meekijken naar de film die onze oppas aan het kijken was: DE JOHNSONS. Het was mijn eerste horrorfilm en het heeft een onuitwisbare indruk op me gemaakt. Hiermee begon mijn passie voor horror. En voor DE JOHNSONS.

Het is nu precies 25 jaar geleden dat DE JOHNSONS film uitkwam en om dat te vieren wilden we een documentaire maken over hoe de film ontstaan is. We hadden wilde geruchten gehoord over de turbulente totstandkoming van de film en wilden onderzoeken in hoeverre die waar zijn. En dus gingen we aan de slag. Inmiddels hebben we bijna de gehele cast en crew voor de camera gehad en hoe meer verhalen we te horen kregen, hoe meer we ervan overtuigd waren dat dit verhaal verteld moest worden, want dat het zo’n bizarre geschiedenis had, dat hadden we nooit kunnen vermoeden!

XANGADIX LIVES! is een documentaire voor en door fans, die een geweldig stukje Nederlands filmgeschiedenis vertelt en waarvan we hopen dat jullie het net zo leuk vinden om hem te gaan kijken als wij het vonden om hem te maken.

Dus, twijfel niet en ga naar naar Xangadix op Cinecrowd!

Steun jij De Nachtvlinders met een kleine maandelijkse bijdrage?

Plaats een reactie