Steun Nightingale, een korte horror over ons zorgsysteem

Ons zorgsysteem is jarenlang geprivatiseerd, bezuinigd en kreunt nu onder het personeelstekort. Regisseur Jasper de Bruin en scenarist Simone Duwel vinden dit regelrechte horror en werken daarom ons de maatschappijkritische korte film ‘Nightingale’.

In de korte horrorfilm ‘Nightingale’ volgen we nachtzuster Julia tijdens haar dienst in een verzorgingshuis. Ze gebruikt een onconventionele methode om te zorgen dat de bewoners voldoende nachtrust krijgen. Maar deze nacht is ze niet alleen…

Op Cinecrowd kun je dit project steunen, omdat je horrorliefhebber bent of omdat je ook kritisch bent op ons huidige zorgsysteem. De film toont efficiënt zorgsysteem met gevolgen als verwaarlozing en overbelaste verzorgers. En ja, de horror zal er zijn in spanning, bloed, special effects en actie.

Concept art voor Nightingale door Joeri Lefévre

Inmiddels is al ruim 70% van het totale budget opgehaald. Eén van de vette rewards die beschikbaar is, is een handgeschilderde filmposter van concept artist Joeri Lefévre. Of je kan je opa/oma een bijrol geven is deze film! Bekijk alle rewards en steun ‘Nightingale’ nu via Cinecrowd.

Interessant artikel?

Plaats een reactie