Steun de Vlaamse horror ‘MUIL’

Van Nederhorror gaat ons hart sneller kloppen, maar ook onze zuiderburen hebben een plekje in ons hart. Op dit moment wordt er in Vlaanderen gewerkt aan de psychologische korte film, of kortfilm zoals het in het Vlaams klinkt, ‘Muil’. De poster geeft alvast een mooie indruk:

‘Muil’ gaat over Richard (Matthieu Sys), een welopgevoede jongeman, die als verpleger werkt in een rusthuis. Zijn goede daad in de wereld. Maar hij heeft een ongewone fantasie: hij raakt seksueel opgewonden bij het idee opgegeten te worden door een dier. In een online app komt hij in contact met deze ‘donkere’ onderwereld. Via die weg leert hij de mysterieuze Max (Pascal Maetens) kennen, die hem de kans geeft zijn fantasie waar te maken, maar…durft hij dat wel?

Regisseur/scenarist Jasper Vrancken over Muil:

Het Vlaamse team achter ‘Muil’ heeft de crowdfunding bijna nog, er is nog maar 300 euro nodig om de 100% te halen. Steunen kan via Ulule en volg updates rond de film op Facebook.

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
0 Comments
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x