Steven Spielberg produceert Jurassic Park 4 voor in 2014

Het is twaalf jaar geleden dat het derde deel van Jurassic Park verscheen en er wordt al jaren gesproken over een vervolg, maar onder andere door het overlijden van schrijver (het boek) en co-scenarist Michael Crichton heeft het project regelmatig stil gelegen. Dat de originele Jurassic Park in 3D dit jaar wordt heruitgebracht, zagen velen als een hint dat er nog leven in de franchise zat.

The Hollywood Reporter kreeg de bevestiging dat Steven Spielberg en Frank Marshall Jurassic Park 4 zullen produceren. Rick Jaffa en Amanda Silver werken op dit moment aan het script. Steven Spielberg regisseerde deel 1 en 2, Joe Johnston deel 3 en wie het vierde deel in de regiestoel gaat plaatsnemen is nog niet bekend. Ook qua acteurs en actrices zijn er geen namen gegeven. Wel heeft Frank Marshall aangegeven dat er voor de dinosauriers, net als de eerste delen, veel gewerkt zal worden met animatronics (mechanische dino’s, geen CGI).

Universal heeft Jurassic Park 4 voor een release op 13 juni 2014 in de schema’s staan.

De planten voor Jurassic Park 4 waren vorig jaar al gereserveerd bij het Universal Studio Props Department:Jurassic Park 4 prpos

Interessant artikel?

Abonneer
Laat het weten als er
guest
If checked, an MD5 hash of your email address will be shared with Gravatar.com. However, that hash will not be made public.
4 Comments
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sjors
Sjors
10 jaren geleden

Hoewel tot nu toe in deze serie elk vervolg minder goed was dan z’n voorganger, vind ik dit wel leuk nieuws, want het idee van Jurassic Park blijft gaaf. Jeff Goldblum moet natuurlijk wel meedoen 😀

Max
Max
10 jaren geleden

Ik vond deel 2 nog best wel vermakelijk. Deel 3 ging me wat ver tbh.

Aan de andere kant, ik kijk ze dan ook weer graag 😀 Ben erg benieuwd wat ze er dit keer van maken ^^

Raid
Raid
10 jaren geleden

Pff gelukkig minder CGI, alles wat kut aan deel 3, dus dit is tenminste 1 fout die ze niet meer kunnen maken… Ben benieuwd 🙂 Als er acteurs terugkomen is het sowieso goed voor de fanbase, misschien wat duisterder maken? Meer background story voor de karakters?

apapoe
apapoe
10 jaren geleden

Wat ontzettend gaaf zeg!! Ik ben een jurassic park gek, omdat ik er mee op ben gegroeid. het is voor mij jeugdsentiment. Geweldig dat er een 4e deel komt!
Ik vond het derde deel eigenlijk het leukste deel, met die vogelkooi. Geweldig.
Ik ga normaal gesproken nooit alleen naar de bioscoop, maar dan heb ik het er voor over!

4
0
Wat vind jij hiervan? Laat het weten in de reacties!x